25 Temmuz 2011 Pazartesi

Nil Elimde !

Bu da benim.
 Merhaba dostlar, bu blogun sahibi Nil şuan elimde. Kendisini kurtarmak istiyorsanız, bana buzla dolu bir küvet getirmek zorundasınız. Çok sıcak lan yandık. Şaka kısmını geride bırakıyorum ve konuya giriyorum. Blogun sahibi Nil ve bendeniz edibüd şuanda sürekli takıldığımız bir cafede oturmaktayız. Dedik ki, "Haydi bir çılgınlık yapalım!". Laptopla geldiğimiz ve wireless bağlantısı olan bir, iki bloggerın yapacağı en büyük çılgınlık, birbirlerinin bloglarına yazmaktır. Aslında başka çılgınlıklar da var ama, Nil erkek değil. O yüzden en çılgın olay bu işte. Az önce, Nil benim blogumda reklamını yaptııı ve sıra bendee. Nihhaaha!

Öncelikle Nil'in söylediklerini dikkate almayın, onu bloga ben başlatmadım. Benden cesaret alıp da başladı. "Ulan bu salak bile yazıyorsa ben de yazarım" dedi ve başladı bu işte.

Artık kendimi tanıtayım madem. Şimdi ben Sercan, Blogger alemindeki ismim ise edibüd. Blogum da şudur : curtainsofimaginaryvortex.blogspot.com

İsmi görüp de korkmayın, çok eğlencelidir benim blogum be. Bloga ilk başladığım zamanla, şu an yazdıklarım arasında, bir sürü Everest var. O zamanlar daha çok, "Okula gittim, ders gördük, okuldan kaçtık, cafeye gittik, off ne güzel hayatımız var!" temalı şeylerdi. Ama gün geçtikçe, sanki blogum bir mizah dergisiymiş, ben de onun tek yazarıymışım gibi takılmaya başladım. Çok profesyonelce olmasa da, insanları gözlemledim, bulduğum komik şeyleri yazdım çizdim falan. Benimle aynı esprileri paylaşıp benimle birlikte gülebilen izleyicilerim de oldu. Ağlicam lan nerdeyse. Çok duygulandım. Blogum benim çocuğum gibi demeyeceğim korkmayın. Çünkü ben klişelere karşı olmasam bile, çok eğlendirici bulurum kendilerini ve benimle eğlenilsin istemem. O yüzden bir de böyle bir projem var, ona da göz atabilirsiniz bence : kliselerkosesi.blogspot.com

Hatta an itibariyle, Nil'i de orada yazar yapıyorum ulan, onu da takip edin, beni de edin, Nil'i zaten ediyorsunuz. Mutlu mesut takılalım, gülelim eğlenelim. İşte böyle böyle şeyler.

Patates baskı yapmıyoruz burada, Patates de baskıya ve feodal düzene karşı, Patates herşeye karşı.

7 yorum:

  1. Güzelmiş daha da güzeli insanın blog yazan bir arkadaşıyla kafede buluşup birşeyler içmesi. Yok lan çevremde bir blogcan :)

    YanıtlaSil
  2. bence de çok güzel ama aslında iki blogger'ın buluşması biraz zor bişey. ama buradaki durum, zaten arkadaş olan iki kişinin sonradan blogger olması.bi gün sen de gel =)

    YanıtlaSil
  3. :D ben hemen bi de Nil'in yazısına bakiyim :)

    YanıtlaSil
  4. bu durum niyeyse bana 1997 yapımı o müthiş face/off filmini anımsattı

    imdb poanı 7.3müş bu arada ayıptır en az 7.4 olmalıydı

    ayrıca patatesin herşeye karşı duruşunun feodel yapıya olan isyanının, bu isyanda dahi bir cafede oturup bir şeyler içebilebilmeye yol açan dünyevi hayatın garip paradoksunda siz blogları karıştırmışsınız çok mu?

    - patates en bekar yemeğidir saygıyla kendisini seviyorum

    YanıtlaSil
  5. Mia,arada değişiklik lazım değil mi :)

    maximehmet , bence de imdb haksızlık etmiş :)
    evet ya bizim yaptığımız,yanında hiç :)
    bizler de patatesin önünde saygıyla eğiliyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. biz de yazarken çok eğlendik :)

    YanıtlaSil