27 Nisan 2011 Çarşamba

Yazmak istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor!


Evet,yazmak istiyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor hem de hiç.
Ne garip histir bu.
Yaklaşık bir saattir falan açtım blogu dolaşıyorum,bakınıyorum bir yerden bir ışık yansın zihnimde diye ve gördüğünüz üzere başarılı olamadım.
Arkadaşlarıma sordum ya bana bir ilham veriverin diye pek bir şey çıkmadı.Çok fazla kişiye de danışmadım gerçi ama neyse.
Taa kii Sercan'a sorana kadar."Bilirsiniz sercan g. benim blog babam oluyor.O ne ya derseniz en alttaki yazıma bir bakınabilirsiniz."
Sercan'a bana ilham versene blog için mayk dediğimde ne açıdan diye yanıtladı bu isteğimi ve aklına ilk geleni yaz gitsin dedi.
Öyle yaptım ben de zaten önemli olan yazmak değil mi?Tamam konu da önemli ama bu gece çok yazma isteğim vardı.Ama bu demek değil ki hep böyle olacak.Bu sadece bir istisna.
Ve bu aralar yazım konusunda aklıma takılan bir şeyi de buraya aktarayım.
Şu sıralar çözdüğüm edebiyat sorularında,işte romantizm akımından etkilenen tanzimat sanatçılarının romanları esnasında yazıyı bölüp arada okuyucuya bilgi verme özelliklerine  rastlıyorum.Zaten biliyordum bu özelliği ama kendi blogumu açtıktan sonra bunun daha da farkına vardım.Ben de yapıyorum galiba bunu hem de sıkça.Bol bol araya girip okuyucuya bilgi veriyorum.Artık bu iyi mi yansıyor kötü mü bilemem.Herhangi bir görüşünüz varsa bu konuda öğrenmek de isterim.Araya bunu da sıkıştırmış olayım.
Aklıma bir şey gelmemesine rağmen yazmışım yine de az buçuk.Saçmalama evresine yanaşmadan da bitireyim hadi o zaman.

Kesstik!

4 yorum:

  1. demiştim sana, yeter ki yazmak iste, mutlaka aklına bir şey gelecektiiiir.

    YanıtlaSil
  2. Thank you Nelson, I will visit=)

    YanıtlaSil
  3. Thank you for stopping by! I really do appreciate your taking the time to leave a comment...I read each and everyone of them. I hope your day is a good one and that you will come back again soon. Take care. Nelson Souzza :)

    YanıtlaSil