6 Nisan 2011 Çarşamba

Sosyal 'Araf' !

Şimdi başlıktaki Araf'ı "Aref" olarak algılamayalım öncelikle.Çok popüler oldu ya o yüzden diyorum,algıda seçicilik olmasın.Neyse,konumuz şu ki;Sosyal Araf.
En azından benim için böyle bir kavram var.
Okulu bitirmişsinizdir ama yeni bir okula ya da işe sahip değilsinizdir.
İç dünyanızı ve sosyal hayatınızı derinden etkileyen bir olaydır bu sosyal araf. Bir yere,bir şeye ait olmak hiç bu kadar cezbedici bir şey yada ihtiyaç olarak gelmemiştir herhalde insana..
Çünkü bir çalışma evresi içindeyken diğer şeylere(sosyal hayata vs.)odaklanma azalır.Tamam hapis gibi bir şey algılanmasın tabi hemen,kast ettiğim o değil.Sadece kişinin kendi üzerindeki,kendi kafasındaki psikolojik baskı.
İşte bu insanı yiyip bitirir ve o arafın içine sokar.Ne oradasınızdır ne burada..
Dediğim odur ki; bu arafın içine girmemeye özen gösterin her anlamda..Girmeyin ya kötü.Cidden bak..
Cut.

2 yorum:

  1. hakan gibi benim gibi arkadaşların var ve sen sosyal hayattan kopmaktan bahsediyorsun. ayıp lan! ayrıca bir bloggersın, blog yazıyorsun, kitlelere hitap ediyorsun, ama sosyal hayatın olmadığından yakınıp, sosyal araftayım diyorsun. bu daha da ayıp lan!

    işin şakası bi yana, bir işe veya bir okula veya ikisine birden ait olduğun zaman hangi sosyal hayatı yaşayabileceksin bir düşün bakalım? işte o zaman, sosyal hayat, bi cafeye gidip, iki çay içip, bi el tavla atmaktan ibaret olacak. yani nilcim kısacası, sosyal hayatı ayağına bekleme, üstüne git, hatta beraber gidelim!

    YanıtlaSil
  2. işte o zihnimde yarattığım gerginliği bastırma olanağı olsa rahatlayıp gideceğim üstüne ve normal olarak düzelecek bu durum ama..işte hadi bakalım az kaldı :D
    bu arada sen de olmasan :) blog u blog yapan sensin şuan :D sağ ol var ol sörcın ;D

    YanıtlaSil