17 Mayıs 2011 Salı

"Düzelir ya"


Geçenlerde kendime bir t-shirt bakmak üzere bir mağazaya girmiş bulundum annemle.T-shirt lere bakınırken,hep olduğu gibi,başımıza üşüşen görevli bir adam geldi.Aklınca ne istediğimi çözüp bana fikir vermeye çalıştı ve üzerinde koca gözlüklü çizgi kız resimleri olan,kurdelalı,taşlı falan bir t-shirt gösterdi.Ben yüzümü ekşitince ise,"-Ya bu sene bunlar çok moda,bütün kızlar alıyor bunlardan." dedi.Adamın yüzüne,"-Yani?" dercesine baktığım halde bu konuda ısrar edince,annem muhabbet olsun diye alttan alarak, "ya ben benim kızlara böyle şeyler giydiremedim hiç,giymiyorlar." dedi.
Adam ise bunun üzerine tam olarak şu cümleyi kurdu,hem de acır bir surat ifadesiyle:"-Aaa öyle mii? Düzelir ya,geçer zamanla."
O an kendimden şüphe ettim acaba ben hasta mıyım ?Düzelir miyim ? Bu yaşımda conconumsu,bebekli,hello kitty li şeyleri sevmediğim için anormal mi gözüküyorum diye.
Kararında olduğu müddetçe kabulümdür belki bir nebze ama hello kitty nedir ya?
20-25 yaşına gelmiş insanların normali buysa ve sözde normal olmayanlar,erkek satıcılar tarafından bile böyle şaşkınlık içeren bir tepkiyle karşılaşıyorlarsa,kabul ediyorum ben anormalim.
Ve hello kitty içeren şeyler giymemem bir hastalıksa,iyileşmeyi de ummuyorum,hem de asla!
Bana böyle şeylerle gelmeyin sayın tezgahtarlar.Ben sizden yardım istemiyorum ki,isteyince gelin ve salça olun.Anca o zaman.

Dipnot: Hello kitty resmi bakarken,erkek boxer ı çıktı.Hello kitty li erkek boxer ı da çok acayipmiş.Adamın beni garipsemesi çok doğal.

Cutt !

4 yorum:

  1. acaba ben de mi anormalim diye bir soru işareti oluştu anlık olarak ama yooo bence biz normaliz:))

    YanıtlaSil
  2. Şu an ne kadar sevindiğimi anlatamam :) Bir ben değilmişim :)

    YanıtlaSil
  3. görevlinin dediği şeyi okuyunca istemsiz olarak "oha!" dedim. en iyisi böyle durumlarda görevliyi başından def etmek. ben öyle yapıyorum ve mutluyum :)

    YanıtlaSil
  4. Ya ben zaten normalde başımda görevli dikilmesine sinir olan bir tipim :) gelip böyle"-buyurun,yardımcı olalım." dediklerinde bile deli oluyorum :) olma arkadaşım olma,ben ihtiyaç duyarsam çağırırım zaten!
    ama bunu tüm çabalarıma rağmen def edemedim ne yazık ki :)

    YanıtlaSil