21 Mayıs 2012 Pazartesi

Bugün'ü Not Ediyoruz


Eveet harika bir gün geçirdim a dostlar.
Güven Erkin Erkal'ı okulda ağırlama şerefine eriştim. Muazzam bir seminer oldu. Türkiye Rock Tarihi'nde neler varmış da bizim haberimiz yokmuş. Biliyorum diye geçinelim biz anca öyle.
Ayrıca üstatta öyle muhteşem bir birikim ve arşiv var ki, sonsuz saygı duyulası. Buna rağmen gösterdiği sonsuz mütevazılık da onu fazlaca sevmemiz için yeterli bir sebep.
Fakat ben anladım ki bizim yeni neslin yolu yol değil. Yani en azından bu konuya dair umut çok az.
Hiç ilgisi olmayan adamı bile bir yerinden çekebilecek öyle güzel, öyle saklı kalmış şeylere sahipti ki bu seminer.. Kıymetini bilene tabi.. Neyse ki ben fazlasıyla kıymetini bilip, pür dikkat dinledim, izledim, iyi ki de çağırmışım. Her şeyi geçtim, bize  - en azından bana -  bu kültürü bi şekilde aşılamış olan, şeker gibi, son derece  samimi bir adamla tanışmış oldum. Çalışmalarımıza dair harika fikirler de aldık, ufkumuzu açtı biraz daha önerileriyle. Benden mutlusu yok yani şu an.
Bu arada bir önceki yazıda umut ettiğim şey de gerçek oldu. Güzel ve keyifli birkaç tavla maçı gerçekleştirdik kendisiyle. Evet, yenildim elbette ama  en keyifli tavla yenilgisiydi.
Neyse dostlar ben imzalı güzel afişimi asmaya gidiyorum.
Bendeki bu heyecan da n'olucak bilmiyorum ama haydin görüşürüz.

Cut!

4 yorum:

  1. Önceki yazını okuduktan sonra kocaman bir heyecanla geldim bu yazına ve okuduklarıma çok sevindim.. Her şey bir yana bir hayali gerçekleştirmiş olmak, hayal ettiğinin hayal ettiğin gibi olduğunu görmek, hayal kırıklığına uğramamak aksine güzellikler yaşamak ne güzeldir ki. Hep böyle olsun inşallah senin için :)
    Tam bir rock müziği hayranı değilim belki ama rock'ın severek dinlediğim müzik türlerinden biri olması ve her şeyden öte güzel bir tarihi bizlere aktarması sebebiyle ben de dinlemek isterdim :)
    Ve şu tavla maçı :) insanın yenileceğini bilerek oynamak istediği oyunların sonuçları, insanların hayatındaki en güzel ve en unutulmayacak yenilgilerdir :) Bundan sonra da yenilgilerin olacaksa inşallah hepsi de böyle olur..
    Ne çok konuştum değil mi. Ne yapayım özlemişim böyle yazmayı gelmeyi falan.. Ama artık buradayım inşallah. Görüşmek dileğiyle öperim çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıım nasıl özlemişim ben seni ya! :)
      Harika oldu böyle uzuun uzunn yorumunu okumak.
      Ben de pek uğrayamaz oldum buralara, üzülüyorum :(

      Ayrıca sevincimi paylaşman ne güzel mutlu etti beni bilemezsin, her zamanki güzel, umutlu dileklerin için teşekkür ederim canım benim..
      Öperim, çokça sevgiler!

      Sil
    2. Güzelim benimmm :)) Vallaha seninle konuştukça daha bi yazayım daha bi yorumlayayım da paylaşalım istiyorum :) Bana verdiğin güzel enerjin için kocaman teşekkür ediyorum :)
      Her zaman buralardayım kuzum ben, arada gelme aralığım uzasa da umutlu dileklerim de ben de hep seninleyizz :)
      Ben de öperim kocaman :)

      Sil
    3. Hissediyorum, teşekkür ederriiimm.. :)

      Sil